Hakuohje koiratanssin edustusjoukkueeseen 2019


HAKUOHJE KOIRATANSSIN EDUSTUSJOUKKUEESEEN 2019

MM-kilpailut järjestetään Stuttgartissa Saksassa 21.-24.11.2019 ja PM-kilpailut Tukholmassa Ruotsissa 14.-15.12.2019. Haku edustusjoukkueeseen päättyy maanantaina 17.6.2019 klo 18, jolloin oheinen lomake tulee olla lähetetty. Edustusjoukkueeseen haetaan erikseen sekä MM- että PM-kilpailun osalta mutta kuitenkin samalla hakulomakkeella.

Lisätietoja edustusjoukkuevalinnoista:

https://www.palveluskoiraliitto.fi/media/tiedotteet/tiedote_koiratanssin_edustusjoukkuevalintakriteerit_2019.pdf

Edustuskelpoisuus (päivitetty 18.3.2019)

  • Kilpailumenestyksen lisäksi joukkuevalinnoissa huomioidaan henkilön urheilullinen ja edustustehtävään sopiva käytös, jota hän osoittaa harjoitus-, koe- ja kilpailutilanteissa. Hänen tulee nauttia valinnasta vastaavan Palveluskoiraliiton ja Kennelliiton hallituksen luottamusta.
  • Edustustehtävässä joukkueeseen valitun henkilön on noudatettava Palveluskoiraliiton nimeämän joukkueenjohtajan ohjeita. Edustusjoukkueeseen valittu allekirjoittaa Palveluskoiraliiton kanssa sopimuksen, jossa hän sitoutuu noudattamaan sopimuksen ehtoja.
  • Edustusjoukkueen jäsenen tulee olla Suomen Kennelliiton jäsen. Kennelliiton jäsenyyden tulee olla voimassa jo karsintakokeeseen ilmoittautumisen yhteydessä, kun henkilö ilmoittaa halukkuutensa MM- tai PM-joukkueeseen. Jäsenyyden tulee olla voimassa myös koko edustusjoukkueen matkan ajan.
  • Ohjaajan tulee kyetä koeohjeen mukaisiin suorituksiin ilman poikkeuskäytäntöjä.

Palveluskoiraliitto maksaa edustusjoukkueen ilmoittautumismaksut, tarjoaa edustusasun sekä joukkueenjohtajapalvelut.  Edustusjoukkueiden varsinaisille jäsenille maksetaan vuonna 2019 matka-avustusta 100 euroa per jäsen.

Hakulomake: https://bit.ly/2FZYlqp

Koulukuja 1, 04200 Kerava
050 554 9222
toimisto@palveluskoiraliitto.fi
Tietosuojaseloste